Hirdetés

Anno Online - Magyarország is hódíthat

|

A magyar játékosok számára is megnyitotta kapuit a Ubisoft online stratégiai játékának nyílt bétája.

Hirdetés

Eddig csak egy szerencsések alkotta szűk kör próbálhatta ki az Anno Online bétáját magyar nyelven, most viszont bárki hajóra szállhat, hogy utazása végére érve megalapítsa saját államát.

A Blue Byte stúdió áldásos munkájának köszönhetően létrejött Anno Online egyike azon játékoknak, amik a Ubisoft új, a tavalyi Gamescomon ismertetett irányvonalához tartoznak. A nyílt béta keretében a játékosoknak az automata útmutató mutatja be a kezelőfelületet, betekintést nyerhetnek a történeti elemekbe, illetve ellátogathatnak Northbourgbe, a tanácsadók szigetére, ahol egy hatalmas város várja őket. A cél természetesen ugyanaz, mint a sorozat más játékainál: várost kell építenünk, fejlesztenünk, melyből nem sokkal később állam válhat. Ha kedvet kaptatok hozzá, ezen a honlapon tudtok regisztrálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)