Hirdetés

Annyian voltak aktívak egy időben a Steamen, mint még soha

|

Az év első hétvégéjén megdőlt az egyszerre online felhasználók számának rekordja.

Hirdetés

Reméljük, mindenki eleget tudott pihenni és játszani az elmúlt két hétben, fitten, frissen várja az új esztendő kihívásait. Az ünnepi időszak utolsó, egyben az év első hétvégéjén rengetegen ültek gép elé - annyian, hogy újra megdőlt az egyszerre aktív felhasználók rekordja.

Vasárnap folyamán volt olyan pillanat, amikor 27 942 036 felhasználó lépett be a Steamre, és köztük 8,2 millióan játszottak is valamivel.

Hirdetés

Az elmúlt két évben sorra állítanak be a játékosok újabb és újabb rekordokat a platformon - nyilvánvalóan a pandémia és az ezt kísérő korlátozások lendítették fel a gaming népszerűségét. 2020 februárjában még 18 801 944 volt az aktív felhasználók csúcsa, tehát mostanra közel 33%-os lett a növekedés, és ez, tekintve, hogy rengeteg izgalmas játék jön még idén, valószínűleg nem a vége.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Sokan egyébként a The Witcher 3-at pörgetik, amihez a Vaják sorozat 2. évada hozta meg a kedvüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)