Hirdetés

Annyira erős lett a Valorant egyik karaktere, hogy rövid ideig ki kellett venni a játékból

|

Elég nagy problémát okozott egy patch, viszont a Riot Games már intézkedett, így Omen visszakerülhetett a játékba.

Hirdetés

A Riot Games egészen ügyesen vegyítette a különböző, már jól ismert játékelemeket a Valorantban, így pedig sikerült összehozniuk egy olyan kompetitív lövöldét, ami viszonylag hamar sok játékost gyűjtött maga köré. A fejlesztők pedig igyekeznek is naprakészen tartani a játékot, így nem olyan rég meg is érkezett az 1.07-es frissítés, amivel együtt viszont bekerült egy olyan bug is, ami bizony elég nagy galibát okozott.

Hirdetés

A patchet követően ugyanis megjelent egy viszonylag egyszerűen kihasználható glitch, amivel gyakorlatilag halhatatlanná válhatott a Valorant egyik karaktere, Omen. Sőt, ezzel együtt egy másik hiba is felütötte a fejét, ami pedig azt tette lehetővé, hogy az Oment irányító játékosok még a meccs megkezdése előtt elhagyhassák a kezdőhelyet.

Ezek nyilván olyan bugok, amelyek komoly hatással lehetnek egy-egy mérkőzésre, így a Riot Games kénytelen volt egy időre kiszedni a játékból a karakter. Viszont szerencsére nem kellett sokat várniuk a játékosoknak Omen visszatérésére, mivel a fejlesztők időközben már orvosolták is a problémákat, így pedig ismét elérhető a karakter.

Ti találkoztatok a fenti bugokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)