Hirdetés

Annyira hibás a Watch Dogs: Legion, hogy a multit jövőre tolták

|

Decemberben startolt volna a Watch Dogs: Legion többjátékos módja, de a Ubisoft úgy döntött, előbb az alapjátékot teszi rendbe.

Hirdetés

Mi ugyan nem tapasztaltunk az élményt teljesen tönkretevő hibákat, amikor Xbox One X-en teszteltük a Watch Dogs: Legiont, de már az újságírók közül is panaszkodtak néhányan arra, hogy egy adott ponton a játék összeomlik, és nem tudnak mit kezdeni ezzel. Az október 29-ei előző generációs és PC-s, valamint a november 10-12-ei next-gen megjelenés óta érkezett pár frissítés, amik javítottak például a framerate-en, de a gondok nem oldódtak meg teljesen, és a Ubisoft úgy érezte, nem tudná így jó szívvel hozzáadni a többjátékos módot decemberben.

Még a héten megjelenik a 2.20-as frissítés PC-re, PlayStation és Xbox platformokra, valamint Stadiára. Ezzel bekerül a kézi mentés gombja a PC-s változatba, javul a stabilitás PS4-en, Xbox One-on, illetve Xbox Series X|S-en, és lesz még néhány egyéb változtatás, melyek hatására remélhetőleg érdemben javul az élmény.

Hirdetés

Az Online mód várhatóan 2021 elején válik elérhetővé, a hátralévő időben tesztelgetik még. Ha bekerül, barátainkkal együtt járhatjuk majd London utcáit, új küldetéseket és kimondottan co-opra tervezett eseményeket játszhatunk, és részt vehetünk a Spiderbot Arena nevű PvP módban, amiben nyolc játékos esik egymásnak felfegyverzett pókrobotokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)