Hirdetés

Annyira népszerű az Among Us, hogy már kukázták is a folytatást

|

A csapat úgy döntött, hogy inkább a jelenleg hatalmas sikerkörét futó első részt töltik fel új tartalmakkal.

Hirdetés

Az Among Us tragikus hirtelenséggel egyszer csak berobbant a Twitchen, hatalmas sikert hozva ezzel az Innersloth csapatának. Ha esetleg nem ismernétek a játékot, itt olvashattok róla bővebben.

A fejlesztők kicsit zavarba is jöttek, mert már épp nekiláttak volna az Among Us 2 fejlesztésének, de a játékosok annyira rápörögtek az elsőre, hogy át kellett gondolniuk a stratégiát, majd úgy döntöttek, inkább elállnak a folytatás tervétől. A jövőben az első részre koncentrálnak majd.

Hirdetés

A játék hivatalos weboldalán a következő nyilatkozat olvasható:

"Úgy döntöttünk, hogy leállunk az Among Us 2 munkálataival, és az Among Us első részének fejlesztésére koncentrálunk. Minden tartalmat, amit a második részre terveztünk, az elsőbe fogunk átvinni. Ez a nehezebb út, mert ez azt jelenti, hogy a kód mélyére kell nyúlnunk, és több részét is át kell dolgoznunk. Rengeteg tervünk van, és izgatottak vagyunk, hogy rengeteg újdonságot szállíthatunk le mindenkinek, aki élvezi a játékunkat."

Az Innersloth hozzátette, hogy a jövőben számíthatunk új pályákra, barátok listára és rengeteg szervereket érintő hibajavításra.

Az Among Us megvásárolható Steamen, és ingyenesen játszható iOS-en és Androidon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)