Hirdetés

Annyira népszerű egy új online FPS bétája, hogy a fejlesztő alig tud lépést tartani

|

Úgy megrohamozták a játékosok a Splitgate szervereit, hogy a teljes változat megjelenését határozatlan ideig el kellett tolni.

Hirdetés

Idén is számítottunk arra, hogy lesznek olyan játékok, amik lényegében a semmiből törnek előre. Ki gondolta volna, hogy egy portálokkal felturbózott arena shooter sikeres lesz, amikor a közelmúltban a műfaj egyetlen képviselője sem tudott elég népszerűvé válni, még a Quake Champions és a Doom sem? 

Nos, a Splitgate fejlesztői, és igazuk is lett: játékuk bétája 30 nap alatt 10 millió játékost vonzott.

Hirdetés

A szerverek az első napokban olyan terhelést kaptak, ami a 1047 Games srácait is meglepte, ezért a július 27-ére tervezett megjelenést elhalasztották augusztusra. Most viszont azt látják, hogy ez sem fog összejönni, mert muszáj igazodniuk a játékosok rohamához - 4 ezerről pár hét alatt 175 ezerre ugrott az egyszerre játszók száma. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nem csak a szerverkapacitást kénytelenek növelni, a stabilitást is javítaniuk kell, hogy a várakozási idő a lehető legalacsonyabb legyen. Szeretnék, ha a megjelenéskor minden klappolna, így nem határozták meg az 1.0 új megjelenési dátumát. 

A Splitgate PC-re, valamint PlayStation és Xbox platformokra is elérhető, teljesen ingyenes, és szabad az átjárás. Különlegessége, hogy portálokat nyithatunk, amikkel meglephetjük ellenfeleinket, de ezt állítólag nem sok játékos használja ki egyelőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)