Hirdetés

Annyira rossz a The Last of Us Part I PC-n, hogy elvileg bárki visszakérheti a pénzét

|

Egy beszámoló szerint nem vonatkoznak a visszaigénylésre a szokásos megkötések a The Last of Us Part I PC-s portja esetében.

Hirdetés

Bár a fejlesztők gőzerővel dolgoznak azon, hogy legalább a megjelenés után sikerüljön valahogyan rendberakni a PC-s The Last of Us Part I-t, a start már mindenki emlékezetében katasztrófaként fog megmaradani annak ellenére, hogy ugyebár toltak is az eredetileg tervezett megjelenésen.

Mindezek tükrében nem csoda, hogy nagyon sokan elégedetlenek a régóta várt játékkal, és vissza szeretnék kapni a pénzüket. Egy beszámoló szerint pedig ennek korlátozások nélkül bárki neki is ugorhat, a Steam nem gátolj a dolgot.

Hirdetés

Egy Turbostrider27 felhasználónéven tevékenykedő Reddit-user ugyanis arról írt, a Steam visszafizeti bárkinek a PC-s The Last of Us Part I attól függetlenül, hány játékóra van már az ember mögött - alapvetően ugyebár az a korlátozás szokott élni ilyenkor, hogy meghatározott játékban eltöltött óra után nem lehet visszatérítést kérni, így akarják kivédeni azt, hogy valaki végigrohanjon egy videojátékon, aztán egyből a kassza felé vegye az irányt és visszakérje a pénzét. 

Fontos kiemelni, hogy a fentiek kapcsán egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés a Steam oldaláról, tehát elképzelhető az is, hogy csak egyedi esetről és nem globális döntésről van szó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)