Hirdetés

Annyira titokzatos kedvcsinálót villantott az Abandoned, hogy páran máris Kojima új játékának hitték

|

A kizárólag PlayStation 5-re érkező túlélőhorror elképesztő részletességgel fog agyonnyomasztani minket.

Hirdetés

Ha már Hideo Kojima kapcsán is szóba jött, külön is beszámolunk a holland Blue Box Game Studios kizárólag PlayStation 5-re készülő FPS-éről, a most leleplezett Abandonedról, pontosabban a játék bejelentő kedvcsinálójáról, ami túl sok mindent nem, maximum csak a túlélőhorror nyomott hangulatát tolmácsolja, de azt legalább piszok hatásosan.

Hogy mit ígérnek a fejlesztők? Elsősorban moziszerű élményt, aprólékosan kidolgozott, nem mellesleg nyílt világot, realisztikus megközelítést, no és természetesen natív 4K-t 60 fps-en.

Hirdetés

Főhősünket Jason Longfieldnek fogják hívni, aki az erdő közepén ébred - ahogy a cím is mondja, elhagyottan, emlékek nélkül, mígnem rájön, hogy nemcsak hogy elrabolták, de mindemögött bizony sötét szándékok leledzenek.

Egyetlen célunk tehát a menekülés, csakhogy az Abandoned egyáltalán nem rohanós, aprítós lövöldeként lett megálmodva, hanem lassú, kimért, nyomasztó "élményként", ahol mindennek súlya van. Nemcsak hogy serényen kell majd lopakodnunk utunk során, de bizony sprint után vagy stresszhelyzetben célzóképességünk is látványosan fog romlani, szóval menet közben okosan kell taktikáznunk.

Az Abandoned, mint fentebb említettük, PS5-exkluzív lesz, megjelenését pedig valamikor 2021 negyedik negyedévére várhatjuk. Kojimát történetesen azért kellett megemlíteni, mert hamar arról kezdtek el pletykálni, hogy a játék valójában az ő titkos projektje, ami olyannyira nem igaz, hogy a Blue Box külön közleményben cáfolta a híresztelést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)