Hirdetés

Anomaly 2 - a 11 bit studios zsákbamacskája

|

A Warzone Earth és Korea után újabb Anomaly játék készül.

Hirdetés

Emlékeztek még a 11 bit studios furcsa akciójára, melyben egy játékot rendelhettünk elő kedvezményesen, csak épp azt nem tudtuk, hogy mit? A megadott határidő lejártával felfedték a projektet, mely nem más, mint az Anomaly 2.

A játék 2018-ban játszódik a Földön. A háború óta felcserélődtek a szerepek, ezúttal saját fajunk az anomália az idegenek uralta bolygón. Az emberiség megmaradt tagjai konvojokba verődve kutatják a tundrát élelem és ellátmány után, a mi csapatunkat Yukon-nak hívják majd - derül ki a hivatalos leírásból.

A játék RTS stílusa az Anomaly Warzone Earth-ben megismertekre hasonlít, azonban több újítással is találkozhatunk majd. Egységeinket egy pillanat alatt mech-ekre cserélhetjük, így más-más képességeket vethetünk be a csata során. Többjátékos módot is kapunk, melyben a tower defense és offense áll majd egymással szemben, emberként az idegenek állomásainak elpusztítása, míg fordítva ezek megvédése lesz feladatunk.

Az ígéretek szerint az egyjátékos kampányban egy olyan poszt-apokaliptikus világot fedezhetünk fel, mely sokkal több stratégiai lehetőséget rejt magában, mint az előd. A környezet is sokkal szebb lesz, mint eddig, köszönhetően a csapat új grafikai megoldásainak. Játékstílusunktól függően pedig többféle befejezéshez is elérkezhetünk majd, ha mindez igaz, elég jó dolgunk lesz.

Az Anomaly 2 idén április-június között érkezik PC-re, Mac-re és Linuxra, pontos megjelenés egyelőre nem ismert. Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)