Hirdetés

Another World - "Azok a régi(?) jó játékok"

|

A legendás Another World fejlesztésének történetével veszi kezdetét a GSTV új, retrospektív sorozata.

Hirdetés

1991-ben a kedves olvasók jelentős része még nem is szerepelt a szülei ötéves tervében, így meglehet, hogy sokan furcsán pislognak majd eme játéktörténeti mérföldkőre, hiszen el sem tudják képzelni, hogy valaha nem a poligonok száma, vagy az ilyen-olyan effektek határozták meg, hogy egy játék jó-e, avagy sem. Játékélmény, kreativitás, fantázia, csupa olyan "apróság", amire manapság kevesen fordítanak figyelmet.

another-world-gstv.jpg


Flatline kolléga jóvoltából most 12 percen keresztül ismerkedhettek a történelemmel. Mindenképpen érdemes észben tartani, hogy az Another World felújított változatából származik a legtöbb bevágás, ám néhol az eredeti vektoros grafikát is megcsodálhatjátok. Nem is rabolom tovább drága időtöket. Kattintsatok a képre és okuljatok a tv.gamestar.hu-n ezentúl rendszeresen jelentkező retrospektív sorozat első epizódjából.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)