Hirdetés

Marvel Pinball - a Hangya is saját asztalt kap

|

A magyar illetőségű Zen Studios tovább bővíti flipperuniverzumát a hónap végén megjelenő Hangya című Marvel filmhez időzített egyedi asztallal.

Hirdetés

A Zen Studios már számos fantasztikus asztallal lepett meg minket olyan népszerű franchise-okat megcélozva, mint a Star Wars, a The Walking Dead vagy a South Park és nem hagyták figyelmen kívül a Marvel következő, hamarosan megjelenő projektjét sem. 

Július 23-án mutatkozik be a Bosszúállók legújabb tagja, a Hangya (Ant-Man), amely méretében tökéletesen passzol a Zen Studios flipperbirodalmához. Akár ez is lehetett volna a szlogenje a filmhez készülő asztaluknak, amely a Zen Pinball 2, a Pinball FX 2 és a Marvel Pinball játékok felhozatalát erősíti majd és lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a pirinyó méretűvé összezsugorodó Scott Lang kalandjait és főellenfelével, Yellowjacket-tel való összecsapásait egy golyót terelgetve éljék át. 

A Hangya, avagy Ant-Man asztal július 14-én jelenik meg PC-re, Mac-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, iOS-re és Androidra egyaránt. 

És milyen filmes témájú asztalt látnátok még szívesen? Mad Max: A harag útja? Jurassic World? Agymanók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)