Hirdetés

Anthem - negyed órán át nézhetjük a különböző kasztok működését

|

A legfrissebb videó az Anthem egyik korai küldetését mutatja be, és három különböző javelin képességeit is láthatjuk benne.

Hirdetés

Az Anthem megjelenése már csak másfél hónapra van, így az EA most elkezd komolyabb mennyiségű tartalmat mutogatni a coop lövöldéből. A mai ízelítő negyedórás, és a Lost Arcanist küldetés lépéseit követi végig.

Hirdetés

A videóban az Interceptor, a Storm, és a Colossus javelinek szerepelnek, így akit érdekelnek a kasztok közti különbségek, az most jól kielemezheti azokat.

A Lost Arcanist az egyik első feladatsor, aminek konkrétan az a célja, hogy megismertesse a játékosokkal a harc és a repülés alapjait. A fenti videó segíthet megérteni a móka működését, és elég néznivalót kínál addig, amíg meg nem érkezik a játék demója.

Nektek hogy tetszik? Adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)