Hirdetés

Anthem - jövő héten indul az alfateszt, lehet jelentkezni

|

Két napon át, megszakításokkal játszhatja a játékot, akinek sikerül meghívót szereznie. Nem lesz nehéz.

Hirdetés

A BioWare most még az utolsó simításokat végzi az Anthemen, de már készül a következő Dragon Age játék leleplezésére is. Egy hét múlva többet fogunk tudni mindkettőről.

Hirdetés

Néhány szerencsés részt vehet az Anthem tesztelésében is. Az első, december 8-án és 9-én adott időpontokban (bekapcsolják a szervereket pár órára, majd ki, majd megint be, és így tovább) zajló, zárt alfatesztre már várják a jelentkezőket, akik visszajelzéseikkel segíthetik a játék tökéletesítését. Valószínűleg lesznek problémák, egyrészt mivel alfa verziót tárnak a közönség elé, másrészt mert a matchmakinget és a szerverteherbírást próbálgatják, illetve a tesztelők nem rögzíthetnek játékmenetet, nem beszélhetnek publikusan az élményeikről, ami szintén azért lehet, mert az EA nem akarja, hogy egy félkész, tartalmában és minőségében sem végleges termék alapján nyilvánítson mindenki véleményt. PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt lehet majd játszani, de egy felhasználó csak egy platformot jelölhet be. Konzolokon szükség lesz PlayStation Plus vagy Xbox Live Gold előfizetésre. Ezen az oldalon regisztrálhattok legkésőbb december 3-ig, ha kedvet kaptok hozzá. Sem az EA Access, sem az Origin Access előfizetések nem jelentenek előnyt vagy külön elbírálást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)