Hirdetés

Anthem - nyugi, lesz belőle béta

|

Az Anthem a BioWare válasza lesz a Destinyre, de a Mass Effect: Andromeda után teljesen érthető, ha a játékosok még jóval a megjelenés előtt szeretnék megtapasztalni, hogy mi az, amit megpróbálnak nekik eladni. Az egyik fejlesztő szerint lesz rá lehetőség.

Hirdetés

Külsős szemmel kicsit úgy tűnhet, mintha az Electronic Arts beáldozta volna a Mass Effect: Andromedát azért, hogy az Anthem még nagyobbat szólhasson, de nyilván nem látunk bele abba, hogy mi zajlik a háttérben. A BioWare új sci-fi fantasy témájú akció-szerepjátékában - amely közelebb áll a Star Warshoz mint a Mass Effecthez - viszont valóban hatalmas potenciál van, elvégre olyan tehetségeket tudhat a fejlesztői között, mint a nemrég visszatért Casey Hudson vagy az írásért felelős Drew Karpyshyn. 

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda megérkezésekor tapasztaltak miatt a játékosok azonban a sok jóval kecsegtető ígéretek ellenére is óvatosak egyelőre a projekttel és bár még legalább egy év hátravan a megjelenésig, valaki már most leinformálta a fejlesztőket. Az egyik twitterező az találta mondani az Anthem kreatív rendezőjének, Jonathan Warnernek, hogyha nem lesz béta, akkor akár keresztet is vethetnek a játékukra, mire a BioWare munkatársa biztosította őt arról, hogy bizony lesz tesztidőszak: 

Remélhetőleg ez nem jár majd úgy, mint az Andromeda bétája, hogy bejelentették, de később nem lett belőle semmi. Az Anthem 2018 őszén várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, valamint PS4 Próra és Xbox One X-re is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)