Hirdetés

Anthem - így szabhatjuk testre a Javelineket

|

Lezajlott az Anthem második livestreamje is, amelyben a fejlesztők betekintést engedtek a játék testreszabási lehetőségeibe.

Hirdetés

Korábban már láthattuk akció közben az Anthem középpontjában álló, különböző fejleszthető exoruhákat, a Javelineket és azt is megtapasztalhattuk, hogy milyen speciális támadásokat és mozdulatokat tudnak. A BioWare fejlesztői által tartott legutóbbi livestream pedig azt is szemléltette, hogyan formálhatjuk a saját ízlésünkre ezeket a különleges eszközöket. 

Hirdetés

A játék második streamjében tehát a Javelinek testreszabási opciói kapták a főszerepet, a lehetőségeink pedig sokkalta részletesebbek annál, mint amit az akciójátékokban megszokhattunk. Többek között beállíthatjuk a páncél színét (minden egyes darabjáét külön, többrétegű rendszerrel), a kopás mértékét, árnyalatokat, textúrákat, anyagot, mintákat és sok minden mást is. Persze az Anthemben lesznek mikrotranzakciók is, amikkel kozmetikai cuccokat oldhatunk fel, szóval könnyen megeshet, hogy néhány most bemutatott lehetőséget csak ezen keresztül érhetünk majd el. Addig is, míg ez eldől, nézzétek csak: 

Az Anthem megjelenése 2019. február 22-én várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)