Hirdetés

Anthem - erősebb lehetsz, ha leveszed a páncélod, és még végtelen életed is lehet

|

Ma dupla adag buggal támad mindenki kedvenc online lövöldéje.

Hirdetés

Egyik vicces Anthem bug kerül elő a másik után. Miután az 1.0.3-as frissítés kijavított egy hibát, amit mindenki szeretett (túl sok loot esett, szörnyű volt), most előkerült egy olyan bug, ami teljesen felborítja a játékegyensúlyt.

Hirdetés

A /r/AnthemTheGame subon egy Gaidax nevű felhasználó jelentette, hogy aki kiveszi valamelyik alacsony szintű tárgyát, megnövelheti így a karaktere sebzését.

A dolog úgy működik, hogy az Anthem matematikája a felvett tárgyakat átlagolva lövi be a képességek, ütések és az ultik sebzését. Na már most, ha van két 40-es felszerelésed, és egy 33-as, akkor az utóbbi húzza az átlagot. Ha kiveszed a 33-ast, akkor elméletileg 0-t kellene számolnia a rendszernek az adott tárgyhelyre, de ehelyett csak kiveszi a számot az egyenletből. 

Másik hasonlóan finom "újdonság", hogy a Storm Javelin gyakorlatilag végtelen mennyiségben tudja újratölteni a HP-ját és a pajzsát egy szintén csodálatos bugnak köszönhetően.

"Totál kihasználtam ezt a hibát és nem mondtam el senkinek, mert geart akartam farmolni. Most már nem játszok az Anthemmel, szóval minden mazochistának, aki még ezt élvezi...jó szórakozást!"

Így írta le a hiba részleteit MustacheSwagBag, aki rájött, hogy ha fegyvert vált közvetlenül az Ultimate aktiválása után, az azonnal újratölti a HP-ját és a pajzsát. Ugyan ez megszakítja az ultit, de mivel annak töltése maxra áll vissza, ez nem igazán probléma.

via Gfycat

Az új bugpárost azután fedezték fel, hogy kiderült, egy egyes szintű puska a legerősebb fegyver a játékban, és rengeteg egyéb apró hibától szenved a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)