Hirdetés

Anthem - megjöttek az első részletek a Cataclysm eseményről

|

A kitartó rajongókból egy közepesen mélabús sóhajtást bírtak kiváltani.

Hirdetés

A nagy lendülettel belengetett Cataclysmről mindenki azt hitte, hogy egy raid zóna lesz, aminek a sztorira és az Anthem világának egészére is nagy hatása lesz. Mint kiderült valójában egy elszeparált pályáról van szó, ami 8 hétig lesz elérhető.

Hirdetés

A Cataclysm kisebb zónákat ad hozzá a világhoz, melyeken adott ideig lövöldözhetünk olyan dolgokra, amikkel már találkoztunk korábban. Különböző feladatokat hajtunk majd végre, és kalandozhatunk az új helyszíneken, amíg egy visszaszámláló le nem jár. Az órát ki lehet tolni sikeres gyilkolásokkal és küldetések teljesítésével, de egy idő után kilök majd minket a rendszer. Egyelőre egyet láttunk a 3 új beígért mini zónából.

Az új területeken lesznek logikai feladványok, elrejtett titkok és "tomboló vihar" (gyakorlatilag bekékül az ég és fúj a szél). A Cataclysm területeken elért eredményeinkért új valutát kapunk, amiből a városban vehetünk loot ládákat, ezek tartalma folyamatosan változik majd, ahogy halad előre a 8 hetes esemény.

Lesz pár változtatás, melyek az Anthem egészére is kihatnak, mint például az, a Luck érték eltörlése. Mindenkit úgy kezel majd a rendszer, mintha maximum Luckja lenne, ami gyakorlatilag megnövekedett loot mennyiséget jelent majd. Lesz még pár apróbb balansz és gear változás, de az Anthem alapjátékát nem fogja felforgatni a Cataclysm.

Nézd meg anthemgame Anthem Developer Livestream - The Cataclysm | 3pm CT című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Pontos megjelenésről egyelőre nincs infó, de július közepéig biztos nem fog befutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)