Hirdetés

Anthem - újabb küldetést nézhetünk végig, ezúttal egy Colossus szemszögéből

|

A videó főleg a nehézfegyveres javelinre koncentrál, de a pilótája többféle flintával is kísérletezett.

Hirdetés

Az EA meghívott magához rengeteg tartalomgyártót még tavaly decemberben, akik azóta is szépen sorjában teszik ki az ott felvett videós anyagaikat. Ezúttal Arekkz szolgáltatott egy új Anthem videót, benne egy új küldetéssel, ami a Lost Arcanist után játszódik.

Hirdetés

A Preventative Precautions nevű misszióban a játékosoknak az Arcanist gépeit kell levadászniuk. Kis repülés, kis felfedezés, kis akció, mindezt egy Colossus javelin tálalásában. Arekkz végig az Anthem kínálatának legkeményebb tagját vezérelte, de azért odafigyelt arra, hogy a kaland során változatos fegyverekkel aprítson.

Az Anthem megjelenése 2019. február 22-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti tenni fogtok vele egy próbát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)