Hirdetés

Anthem - megjött a rövidfilm... előzetese?

|

Elvileg ma érkezik Neill Blomkamp rövidfilmje is, de előbb megkaptuk hozzá a trailert. Már ha ez nem maga a film.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy a District 9-t is rendező Blomkamp és az Oats Studios a BioWare-rel közösen készíti a Convictiont, mely az Anthem előzményeiről mesél egy kicsit.

Hirdetés

A premiert mára ígérték, azonban egyelőre csak egy közel négyperces videót kaptunk, ami megalapozza a hangulatot. Először "Conviction - An Anthem Story" volt a címe, ezt később átírták arra, hogy "Conviction - An Anthem Trailer", de sem ebből, sem a máshol szereplő infókból nem egyértelmű, hogy ezt most a rövidfilm előzeteseként értelmezhetjük, vagy a játékéként. Blomkamp tweetjei az utóbbit sugallják. Egyébként látszik, hogy nem otthon talált cuccokból pakolták össze a jelmezeket és díszleteket, és ha már ennyit foglalkoztak ezekkel, nehéz elhinni, hogy csak ennyit hoztak ki belőle. Mindenesetre nézzétek meg, jópofa:

Az Anthem holnap délután 4-kor válik elérhetővé az Origin Access és EA Access előfizetőknek, egy héttel később pedig mindenki másnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)