Hirdetés

Anthem - ezeket a hibákat javítja majd az első napi patch

|

Az Anthem hivatalosan csak pénteken jelenik meg, addig még orvosolnak ezt-azt.

Hirdetés

Apró bugok mellett egészen kellemetlen hibák is feltűntek a BioWare új játékában. Az egyik miatt például könnyen a játék utolsó küldetésében találhatják magukat a játékosok.

Hirdetés

A megjelenés napja február 22., most még csak azok játszhatnak, akik előfizetnek az EA szolgáltatásaira. Az előrendelők és az első napi vásárlók így legalább annak örülhetnek, hogy már egy javított, csiszoltabb verziónak eshetnek neki.

Michael Gamble vezető producer twitteren tett közzé egy listát, a teljesség igénye nélkül felsorolta, mire számíthatunk az első napi frissítéstől. Ezek a nagyobb, egyelőre biztos változások:

- Lassú vagy majdnem megtelt merevlemezek használata esetén láthatatlan ellenfelektől kaphatunk lövéseket, de a frissítés ezen jelentősen javít.

- Ha a Fortban beszélünk az emberekkel, nem fog összeomlani vagy lekapcsolódni a játék.

- A hangok ritkábban tűnnek majd el véletlenszerűen. Ez egyébként leggyakrabban heves ütközeteknél fordulhat elő, de nehezen reprodukálható, és így nehezen javítható.

- A ládák nyitogatása után mindenki megkapja a cuccokat.

- Xboxon a beállítások minden esetben mentésre kerülnek.

- A teljesítmény minden platformon javulni fog.

Ez csak egy része a várható javításoknak, de már ezeknek is örülünk. Várjuk a továbbiakat.

Címkék: #anthem
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)