Hirdetés

Anthem - így játszhatsz a demóval

|

Az Electronic Arts lerántotta arról a leplet, hogy mikor kapjuk meg az Anthem kipróbálható változatát és azt is elárulták, hogyan férhetünk hozzá.

Hirdetés

Bár a The Game Awards 2018-on kaptunk egy vadonatúj trailert az Anthemhez és a fejlesztők is gyakran livestreamelik a játékot, valószínűleg mindenki arra vár, hogy maga próbálhassa ki.

Hirdetés

Az EA megerősítette, hogy az Anthem VIP demója limitált ideig, január 25-től 27-ig válik elérhetővé azok számára, akik előrendelték a játékot vagy az EA Access/Origin Access szolgáltatások előfizetői. Azoknak sem kell aggódniuk, akik nem felelnek meg ezeknek a kritériumoknak, ugyanis nem maradnak ki a mókából, csupán később vehetnek részt benne: ők február 1. és február 3. között számíthatnak rá mindhárom platformon. Azt nem részletezték, hogy a kipróbálható változat mit foglal magába, de az Anthem vezető producere, Mike Gamble szerint kóstolót kapunk a repülésből és a harcból is, no meg persze ezek által a játék világából is. 

Az Anthem megjelenése 2019. február 22-én várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)