Hirdetés

Anthem - finoman szólva is döcögősen indul a demó

|

Illetve tulajdonképpen jelenleg el sem indul.

Hirdetés

Valószínűleg most értesülnek az Anthem ma elstartoló demójáról azok, akik érdeklődnek a játék iránt, így ezekben a percekben minden bizonnyal ők is épp a menő Javelin páncélzatokat szeretnék tesztelgetni. Nos, ez most épp nem a legkönnyebben kivitelezhető dolgok egyike. 

Hirdetés

Az Anthem VIP demójának szerverei ugyanis szinte pillanatok alatt elérték maximális befogadóképességüket. A kiadó először megnyugtatott mindenkit, hogy tisztában vannak a problémával és rövidesen megnövelik a szerverek kapacitását. Ez azonban nem volt elég, ugyanis ezt követően sok játékos "végtelen töltésbe" futott bele, azaz várhattak volna egészen a demó zárásáig a töltőképernyőn, így sem haladtak volna előre szemernyit sem. Az EA ezzel a hibával is tisztában van és jelenleg dolgoznak az elhárításán. Tanácsként azt ajánlják, hogy indítsuk újra a játékot, ha belefutnánk egy végtelen töltésbe, de ugyebár ki tudja, ezt követően egyáltalán mikor juthatunk vissza. 

Ha esetleg nektek sikerül bejutni, akkor mindenképp szóljatok róla itt a kommentek között, hadd értesüljenek első kézből erről a pajtások!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)