Hirdetés

Anthem - demót kapunk a megjelenés előtt, az is kiderült, hogy mikor

|

Örülhetnek azok, akik vásárlás előtt szeretnének tenni egy próbát a BioWare új játékával. A lehetőség viszont nem lesz mindenki számára nyitott, ellenben az új trailert bárki nézegetheti.

Hirdetés

Az Electronic Arts nemrég bejelentette, hogy az EA/Origin Access előfizetős szolgáltatás tagjai egy "VIP demo" keretein belül már február elsején kipróbálhatják az Anthemet. Ugyanez a demó elérhető lesz a játék előrendelőinek is, így végső soron a PS4-es tábor sem marad ki teljesen. 

Hirdetés

Mindez a játékhoz kapcsolódó PAX West előadáson derült ki, ahol Mike Gamble vezető producer azt is hozzátette, hogy ez a demó már nem arra szolgál, hogy visszajelzéseket gyűjtsenek be a játékosoktól, hanem egy kész szeletét érhetjük el a teljes verziónak. Mindez persze nagyon szép és jó, de gondolom azért a legtöbben sokkal jobban örülnétek, ha nem csak az előfizetők és az előrendelők pörgethetnék a demót, hanem mindenki számára hozzáférhető lenne az anyag. Sajnos a jelek szerint ezek az idők már régen elmúltak. 

A játékhoz egyébként érkezett egy új előzetes is, lessétek meg, hátha pont ez győz meg benneteket arról, hogy érdemes előteremteni a demó feltételeit. 

Az Anthem 2019. február 22-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, a kiadó elvileg nem tűr el újabb csúszást, úgyhogy stabilnak tűnik ez a dátum. 

Ti tesztek majd egy próbát az Anthem demójával, vagy mivel nem vagytok előfizetők vagy előrendelők, az egész nem is érint benneteket? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)