Hirdetés

Anthem - erre készüljön, aki a demóval szeretne játszani

|

A héten lehet először kipróbálni az Anthemet, így a játék vezető producere közzétett egy listát, amivel belőhetjük az elvárásokat.

Hirdetés

Alig több mint egy hónap van még hátra az Anthem megjelenéséig. A csapat folyamatosan dolgozik a játék tökéletesítésén, amiben hamarosan a játékosok is segíthetnek.

Hirdetés

Több körben lehet majd kipróbálni a demót. Először az előrendelők, valamint az EA Access és az Origin Access előfizetői vághatnak bele január 25-én, pénteken délután 6 órától, majd a következő hétvégén mindenki más is játszhat (konzolon PS Plus vagy XBL Gold fog kelleni).

Mark Darrah vezető producer igyekezett felkészíteni a játékosokat. Egy (két) tweetben megírta, hogy a sztori közepén kezdünk, nem lesznek tutorialok, nem lehet pilótát választani, a balansz és a gazdaság működése még nem a végleges, hat hétnyi bugjavítást nem implementálnak, csak egyetlen történetszál játszható, a PC-s irányítást finomítani fogják, illetve a végleges változatban átneveznek ezt-azt, amit a kipróbálható változatban még másképp hívnak.

Így hát messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni. Ha másra nem, arra jó lesz, hogy megnézzük, hogyan fut a játék,  és ízelítőt kapjunk a hangulatból, játékélményből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)