Hirdetés

Anthem - a BioWare szerint a következő demo már jobb lesz

|

Hamarosan kezdetét veszi egy újabb tesztidőszak, ami talán már játszhatóbb lesz, mint a VIP demo.

Hirdetés

A fejlesztők korábban már tartottak egy rövidebb tesztelést, ám akkor elég sok probléma rondított bele az összképbe. Nemsokára ismét fejest ugorhatunk a BioWare legújabb kalandjába, és ha minden igaz, már jobb élményben lesz részünk.

Hirdetés

A BioWare egyik fejese, Chad Robertson egy hivatalos bejegyzésben nyugtatta meg a rajongókat, hogy a ma kezdődő nyilvános demo már sokkal gördülékenyebben fut majd, mint a korábbi teszt. Robertson szerint már a szerverek is jobban fognak működni, mint korábban, így a játékosoknak remélhetőleg nem kell majd hosszú ideig várniuk a betöltésre.

Persze kérdéses, hogy a stúdió valóban felkészült-e a játékosdömpingre, ugyanis a mostani demót bárki kipróbálhatja, így valószínűleg jóval többen fogják letölteni azt, mint a legutóbbit. Kíváncsian várjuk tehát, hogyan szerepelnek majd a szerverek.

Ti kipróbáljátok az Anthemet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)