Hirdetés

Anthem - kiderült néhány részlet a demóról

|

A BioWare vezető producere a Twitteren válaszolt meg rajongói kérdéseket, így egy picivel okosabbak lettünk a próbaverziót illetően.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a BioWare vadonatúj játéka, az Anthem, amit még a megjelenés előtt kipróbálhatnak majd a játékosok. Azt már eddig is tudtuk, mikor válik elérhetővé a demo, viszont most egy-két fontos tudnivaló is kiderült róla.

Hirdetés

Michael Gamble, a stúdió vezető producere elég aktív a Twitteren, és igyekezett megválaszolni néhány rajongói kérdést az Anthem kapcsán. Így például megtudtuk azt, hogy akad majd némi tennivaló a demóban, hiszen több misszió mellett elérhető lesz egy stronghold, megnézhetjük a Fort Tarsist, és még egy kis szabad kóborlás is belefért. A játékosok 10-es szinten fognak kezdeni, viszont az elért eredményeket nem vihetik majd át a teljes játékba.

Ezeken felül még az is kiderült, hogy mindössze 15-ös szintig fejlődhetünk majd a január végén, illetve február elején esedékes demóban, ami talán elegendő lesz arra, hogy kedvet kapjunk a BioWare új játékához.

Ti kipróbáljátok majd az Anthemet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)