Hirdetés

Anthem - bekerült az EA Access és az Origin Access kínálatába

|

Valamivel több mint fél évvel megjelenése után ez is ingyenesen elérhetővé vált az előfizetők számára.

Hirdetés

A döcögős start ellenére az Anthem nagyon jól fogyott, a játékosok közül sokan vakon bíztak a BioWare-ben. Lehet, hogy megbánták azóta, lehet, hogy nem, de aki eddig még nem vásárolta meg, most minden eddiginél olcsóbban juthat hozzá.

Hirdetés

Az EA játékai jellemzően a megjelenésük után fél évvel kerülnek be az EA Access és/vagy az Origin Access kínálatába, és mivel az Anthem szervereit februárban lőtték fel, nagyjából itt is kijön a matek. Az Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosok az EA Access appon keresztül érhetik el (nem biztos, hogy minden régióban, ha nem látjátok, várjatok holnapig), az Origin Access előfizetőinek pedig az Origin klienst kell megnyitni. A premieresek nyilván hónapok óta játszhatnak, őket ez a változás nem érinti. A PC-s játékosok megkapták még az Out of the Park Baseball 20, a The Escapists 2, az Ultimate Chicken Horse, a Vambrace: Cold Soul és a Yooka-Laylee játékokat is.

Hamarosan egyébként a FIFA 20 tízórás próbaverziója is elérhető lesz, azt szeptember 19-étől lehet letölteni. Az EA Access egy hónapra 990 Ft-ba, egy évre 5500 Ft-ba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)