Hirdetés

Anthem - a legújabb frissítéssel kikerülnek a márciusban bemutatkozó kincsesládák

|

A játék egy fontos, de mindenekelőtt népszerű újítását távolították el a fejlesztők a most élesedő 1.1.1-es patchcsel.

Hirdetés

Márciusban mutatkoztak be az Elysian Cache névre hallgató kincsesládák, amik a sokat kritizált endgame élményen voltak hivatottak javítani. A múlt idő azért indokolt, mert a fejlesztők furcsa döntése alapján a tegnapi frissítés után már nem lesznek részei a játéknak.

Hirdetés

A javelinünk kozmetikázására szolgáló tárgyakat rejtő ládákhoz különböző strongholdos küldetések során juthattunk hozzá, ami arra sarkallta az Anthem igencsak megcsappant játékosközönségét, hogy nézzen vissza a napi küldetések végett is a játékba.

A továbbiakban azonban nem érdemes a kincsek után kutatni, ugyanis az 1.1.1-es frissítéssel kikerültek a játékból. A fejlesztők nem igazán indokolták meg, hogy miért tűnik el egy viszonylag népszerű feature az eleve nem túl népszerű játékukból. Az esethez mindössze annyit fűztek hozzá, hogy a kezdetektől egy ideiglenes dolognak tervezték az Elysian Cache lootokat. Annyit még megjegyeztek, hogy a későbbiekben még akár vissza is kerülhetnek a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)