Hirdetés

Anthem - azt pletykálják, hogy ingyenes lesz, és a játékosok rendesen ki is akadtak emiatt

|

Elég gyenge alapokon áll ez a szóbeszéd, de már ennyi is elég volt a rajongóknak, hogy a Redditen adjanak hangot felháborodásuknak.

Hirdetés

Sajnos nem lett sikertörténet a BioWare műhelyében készült Anthem, ugyanis több dolog miatt sem nyerte el a játékosok tetszését a sci-fi kaland. Ráadásul most az a hír járja, hogy az EA free-to-play játékot akar csinálni belőle, és ez bizony nem mindenkinek tetszik.

Hirdetés

Megjelent egy netes blogon egy hír, miszerint az Electronic Arts az Anthemmel szeretné bővíteni az EA Access szolgáltatás felhozatalát, és ha ettől sem indul be egy kicsit az élet a játékban, akkor elképzelhető, hogy ingyenesen játszható lesz a kaland. Az oldal egy EA-n belüli forrásra hivatkozik, de ennél többet nem árul el az információk származási helyéről, tehát eléggé kérdéses a hitelességük.

Ám a jelek szerint már egy ilyen pletyka is elég volt ahhoz, hogy felháborodjanak a rajongók. Az Anthem Reddit-oldalán több olyan poszt is található, amelyek erről a témáról szólnak, és szerzőik eléggé aggódnak a dolog miatt. Ráadásul a BioWare egyelőre még nem szólalt meg az ügy kapcsán, ami valószínűleg szintén nem tesz túl jót a játékosok idegeinek.

Szerintetek jót tenne az Anthemnek, ha ingyenessé válna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)