Hirdetés

Anthem gépigény - ilyen vas kell az alfához

|

Már lehet jelentkezni az Anthem alfa tesztjére, a BioWare meg is osztotta a rajongókkal, milyen gépre lesz szükségük az indításhoz.

Hirdetés

Az Anthem a 2019-es év egyik legnagyobb durranása, vagy legnagyobb bukása is lehet, utóbbi esetben pedig valószínűleg a BioWare-nek is reszeltek, úgyhogy nagyon drukkolunk a fejlesztőcsapatnak.

Hirdetés

Annyi biztos, hogy most idő előtt ki akarják szűrni a hibákat, ezért egy alfába is bevonják a rajongókat, ennek segítségével pedig remélhetőleg elkerülhetnek egy újabb fiaskót. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy az alábbi gépigény a nagyon minimumot, vagy egy tényleg ajánlott konfugurációt jelent-e, de várhatóan az optimalizáció még nem lesz tökéletes a tesztidőszakban.

Anthem ajánlott gépigény

Operációs rendszer: 64-bit Windows 10
Processzor: Intel Core i5-3570 vagy AMD FX-6350
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GTX 970 4GB, AMD R9 390 8GB
Merevlemez: 60GB

Senki ne lepődjön meg, ha februárig változnak ezek a számok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)