Hirdetés

Anthem - aranylemezen a BioWare legújabb dobása

|

Hivatalosan is elkészült az Anthem, most már csak a finomhangolás van hátra.

Hirdetés

A BioWare vezető producere, Michael Gamble örömmel jelentette be a Twitteren, hogy aranylemezre került a csapat legújabb játéka. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy végre kész van az Anthem. 

Hirdetés

Persze azért ma már ez igazából annyit tesz, hogy a fejlesztés befejeződött, a lemezes verziók legyártása megkezdődik, de a háttérben nem áll meg a munka, és az utolsó apró kis csiszolásokat még most fogják összehozni, ezek pedig aztán egy day one patch formájában cuppannak rá a játékra a megjelenéskor. 

Holnaptól egyébként a játék előrendelői, valamint az EA Access és az Origin Access előfizetők kipróbálhatják majd a demót, ami egészen pontosan pénteken, 18 órakor válik elérhetővé - konzolon PlayStation Plus, illetve Xbox Live Gold előfizetés szükséges a futtatásához. Maga az Anthem nagyjából egy hónap múlva, február 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)