Hirdetés

Anthem - a játékosok kérték, így lesz közösségi hely a játékban

|

Úgy néz ki, a BioWare teljesíti a rajongók kívánságát, akik ennek köszönhetően kapnak egy vadonatúj területet.

Hirdetés

Az eddig látottak alapján elég nehéz lenne megmondani, hogy sikeres lesz-e vagy csúfosan elbukik a BioWare fejlesztőinek következő nagy dobása, az Anthem. Mindenesetre az egy jó jel, hogy a srácok hallgatnak a játékosokra, és a jelek szerint ennek a játékban is lesz nyoma.

Hirdetés

Az Anthem vezető producere, Michael Gamble a Twitteren jelentette be a Launch Bay érkezését, ami gyakorlatilag egy közösségi hely lesz. Ha egy misszió után nem szeretnénk visszamenni a Tarsisba, ahol a BioWare karakterei várnak ránk, akkor ellátogathatunk majd erre az új területre is.

A Launch Bayben használhatjuk a forge-ot, újból felszerelkezhetünk, illetve új megbízatásokat is elvállalhatunk, de ha úgy tartja kedvünk, akkor szimplán csak együtt lóghatunk pajtásainkkal. Gamble még hozzátette, hogy egyszerre 16 játékos tartózkodhat ezen a helyen, ami talán nem tűnik túl soknak, de már ez is nagy változás, hiszen eddig egyáltalán nem volt ilyen terület a játékban.

Ti várjátok már az Anthem megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)