Hirdetés

Anthem - befutott a megjelenés előtti utolsó előzetes

|

Ha lehet, a launch trailer még menőbbé teszi az Anthem futurisztikus páncélzatait.

Hirdetés

Én személy szerint nem voltam teljesen elmosva az Anthem demójától, de ettől még nagyon várom, hogy végre megjelenjen a BioWare játéka, és egy menő Javelin páncélba bújva belevethessem magam a teljes élménybe. 

Hirdetés

Most pedig még egy picit sikerült a készítőknek csavarni a várakozásaimon, ugyanis a játék launch trailerre eszeveszetten lazán sikerült. A pörgős akció mellé jól passzol a zene is, a megjelenésig hátralévő két hét pedig fájóan távolinak tűnik. No, nem is szaporítom tovább a szót, úgyis a videóra vagytok kíváncsiak, szóval tessék parancsolni: 

Az Anthem február 22-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti tenni fogtok vele egy próbát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)