Hirdetés

Anthem - a közeljövőben lesz egy livestream

|

A BioWare nemsokára többet is mutat majd a sci-fi akció-szerepjátékából.

Hirdetés

Rengeteg a kérdőjel még a BioWare következő nagy projektje kapcsán, de a stúdió folyamatosan azon van, hogy megválaszolja ezeket. Legutóbb kiderült, hogy már a megjelenéskor is bőven lesz benne mit csinálni és hogy az sem fog kimaradni a raidekből, akinek nincs elég haverja. A közeljövőben a játékmenetet is újra megmutatják. 

Hirdetés

Az Anthem vezető producere, Michael Gamble Twitteren árulta el, hogy streamelni fogják a játékot egy másik fejlesztővel, Ben Irvinggel, méghozzá várhatóan november első napján. A terv az, hogy készítenek egy random karaktert, akivel kalandoznak egy kicsit, és reménykednek, hogy nem omlik össze a rendszer. 

Gamble megígérte, hogy a napokban a konkrét részleteket is megoszt majd a livestream kapcsán. Az Anthem érkezését továbbra is 2019. február 22-re várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)