Hirdetés

Anthem - szóba kerültek a loot boxok

|

Eléggé megosztja a játékosokat a loot boxok kérdése, éppen ezért voltak rá sokan kíváncsiak, hogy a BioWare nagyszabású akció-szerepjátékában lesznek-e ilyenek. Érkezett rá válasz.

Hirdetés

Egyre több játékban találkozhatunk már loot boxokkal, mi sem mutatja jobban a terjedésüket, minthogy az üggyel már a brit kormánynak is foglalkoznia kell. Kaci is jól összeszedte nektek egy cikkben, hogy mit gondol a témáról, amely már az új címek fejlesztésekor felmerül a játékosokban. Nem úszta meg ezt a BioWare újdonsága sem. 

Hirdetés

A felhasználók és a stúdió kreatív rendezője, Brenon Holmes "aggodalmak a toxikus loot boxok rendszere miatt" cím alatt kezdtek diskurzust a Redditen, természetesen az Anthem kapcsán. Holmes nyilván a fejlesztés jelenlegi szakaszában nem beszélhetett túl sok mindenről nyíltan, ugyanakkor biztosította róla az érdeklődőket, hogy hallják az aggodalmakat és bár konkrétumokat nem árulhat el jelen pillanatban, de annyit megoszthat, hogy a loot boxok bekerüléséről megbeszéléseket folytatnak. Holmes azt is nyilvánvalóvá tette, hogy a BioWare munkatársai is vérbeli játékosok, akiknek ugyanaz az álláspontjuk a pénzügyekkel kapcsolatban. Hogy ezt egészen pontosan hogyan kell érteni, azt nehéz lenne megmondani, mindazonáltal úgy tűnik, hogy a csapat megérti a játékosok ellenérzéseit, ez pedig remélhetőleg jótékony hatással lesz a ládák ügyére is. 

Az Anthem valamikor 2018-ban jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, addig még bőven lesz idő eldönteni, hogy milyen mikrotranzakciók kerüljenek a sci-fi játékba és még akkor is van mód változtatni rajta (lásd: Star Wars: Battlefront 2). Nektek mi a véleményetek erről? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)