Hirdetés

Anthem - bojkottot hirdettek a rajongók a legújabb változtatások miatt

|

Így akarják elérni azt, hogy a BioWare állítsa vissza a lootrendszert a legutóbbi frissítés előtti állapotába.

Hirdetés

Nemrég élesedett egy új patch az Anthemhez, ami elég sok fontos apróságon állított egy picit. Így például a 30-as szint feletti játékosok számára már nem esnek gyengébb minőségű cuccok, de a jelek szerint ennek sokan nem örülnek.

Hirdetés

Egy Afinda nevű játékos a Redditen szólította fel arra a közösséget, hogy tiltakozzanak a lootrendszer változásai miatt és mától kezdve egészen március 15-ig egyáltalán ne lépjenek be a játékba. A bojkottal azt szeretnék elérni, hogy a BioWare vegye észre a játékosok kívánságát és állítsa vissza a frissítés előtti állapotokat a lootrendszer kapcsán.

Egyébként elég nagy népszerűségnek örvend Afinda posztja a Redditen, több mint 10 ezer upvote-ot gyűjtött össze, szóval könnyen lehet, hogy a bojkott ideje alatt tényleg komolyan lecsökkenhet a játékosok száma. Többen egyébként azt írják, hogy sajnos nem tudnak most csatlakozni a bojkotthoz, mert már a múlt héten letették a játékot, és eszük ágában sincs visszamenni.

Ti mennyire vagytok elégedettek a játék jelenlegi állapotával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)