Hirdetés

Anthem - Mass Effect páncélokkal ünnepeljük az N7 napot

|

A Mass Efffect sorozat hősnapjait idézik az új szerelések, és a Shepard Shuffle emote. Persze ezek sincsenek ingyen.

Hirdetés

Ma november 7. van, azaz az N7 nap. Játékos körökben ilyenkor emlékezünk arra a megannyi órára, amit Shepard és társai oldalán töltöttünk a végtelen galaxis felfedezésével és annak megmentésével. Elmékeztetőük a BioWare néhány Mass Effect témájú apróságot csempészett az Anthembe, ami ugyan tetszhalott állapotba kerül lassan, de legalább ebben hasonlít a legendás nagy elődjére. De amíg arra várunk, hogy egyszer újraéledjen a Mass Effect, minden apróság jól jön.

Hirdetés

A négy Javelin osztály mindegyike kapott 1-1 új páncélt, ami a játék népszerű fajait idézi. A Ranger kapott egy Turian páncélt, a Storm egy Asarit, az Interceptor egy Quariant, a Colossus pedig egy Krogant. Akik úgy akarják ropni, mint Shepard, azok a Shepard Shuffle emote-ot is beszerezhetik.

just absolutely losing it to the new shepard dance from r/AnthemTheGame

A páncél skinek egyébként kifejezetten jól néznek ki, a párosítás pedig tökéletesen illik a kasztokhoz és fajokhoz.

N7 Armours (Featured store this week) from r/AnthemTheGame

Mivel egy ünnepről van szó, így feltételezné az ember, hogy ingyen felmarkolhatja ezeket, de ez csak félig igaz. Ha van elég érméd (játékbeli valuta), akkor 61 000-es darabáron felmarkolhatod a páncélskineket, az emote-ot pedig 36 000-ért. Ha viszont vékony a játékbeli tárca, akkor a valódihoz kell nyúlnod: egy páncél 850 Shardba (pénzért vehető valuta), az emote pedig 600-ba kerül. Egy 1050 Shardot tartalmazó csomag kb. 3000 forint, lehet matekozni.

Az Anthem egyébként még mindig nincs jól, és bár menők az új páncélok (és a Shepard Shuffle még mindig oltári), valószínűleg nem segít a játék sorsán, hogy az összes nagyobb kreatív vezető lelépett már a csapattól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)