Hirdetés

Hivatalos: 2019-ben jelenik meg az Anthem, idén jön az új Battlefield

|

A BioWare új játékára többet kell várnunk, mint amire eddig számítottunk.

Hirdetés

Pár napja már pletykálják, hogy az Electronic Arts változtatott a terveken, és későbbre halasztotta a BioWare ígéretes új játékát, de most megtörtént a bejelentés is.

Hirdetés

Az Anthem eredetileg idén ősszel jelent volna meg, de leghamarabb jövő év elején játszhatunk vele. Ennek oka, hogy ősszel jön az új Battlefield, és több figyelmet kaphat az Anthem egy későbbi szezonban.

Nem tudjuk miért, de Blake Jorgensen, az EA pénzügyi vezetője fontosnak tartotta megjegyezni, hogy igazából nem is történt halasztás, a média csak kitalálja. De minek kellett ezt hozzátenni... ¯\_(ツ)_/¯ 

Mindenesetre úgy számoljatok, hogy 2018-ban a DICE tündökölhet, a BioWare meg legalább több időt kaphat új játéka tökéletesítésére, ami elengedhetetlen, ha nem akarják, hogy a Mass Effect Andromeda balhéja megismétlődjön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)