Hirdetés

Anthem - a BioWare a játékban is ünnepli a Mass Effect napját

|

Új Mass Effectet még várhatóan elég sokáig nem kapunk, de a fejlesztők nem feledkeztek meg a játék ünnepnapjáról.

Hirdetés

A BioWare jelenleg gőzerővel dolgozik legújabb játékán, az Anthemen, de természetesen a Mass Effect és az N7 nap, november 7. is fontos a fejlesztők számára.

Hirdetés

A csapat egy különleges meglepetéssel kedveskedett a közkedvelt franchise rajongói számára. Az N7 nap alkalmából ugyanis egy Mass Effect festésű javelint is készítettek az Anthemben. A nosztalgikus képet Michael Gamble, jelenleg az Anthem vezető producere, korábbi Mass Effect-producer osztotta meg Twitterén. Íme:

Azt sajnos nem tudni, hogy a játék jövő február 22-i megjelenésekor vajon elérhető lesz-e a páncélzat, de minden bizonnyal sokan örülnének, ha így lenne.

Nektek hogy tetszik a különleges N7 festésű javelin, szívesen fedeznétek fel benne az Anthem világát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)