Hirdetés

Anthem - később új ellenfeleket és területeket is kaphatunk

|

Valószínűleg csak a megjelenés környékén fogjuk pontosan tudni, milyen tartalmak készülnek a megjelenés után, de egy interjú alapján nagyjából sejthetjük.

Hirdetés

Noha a Fort Tarsison belüli sprintelés már az Anthem megjelenésekor elérhető lesz a játékosok számára, a fejlesztőcsapat nyilvánvalóan ennél sokkal komolyabb tartalmakkal is készül a megjelenést követő időszakra. Ezekről a tervekről kaptunk most néhány apróbb részletet.

Hirdetés

Az Anthem producere, Scylla Costa az MMO Games-nek adott interjújában elárulta, hogy a stúdión belül különböző csapatok néhány hete már ezeken a plusz tartalmakon dolgoznak, ennek köszönhetően pedig a játékosok új kozmetikai tárgyakra tehetnek szert, vadonatúj ellenfelekkel találkozhatnak és lehetséges, hogy új területeket fedezhetnek majd fel. 

Costa elmondása alapján rengeteg kiaknázandó lehetőség rejlik a játék élő eseményeiben is. Gondoljuk csak el, hogy különböző időjárási viszonyokat hozhatnak létre, amik nem csupán a világ új területeire, de a régiekre is hatással lehetnek, például a nappal vagy az éjszaka folyamán egyes lények felbukkanhatnak vagy erősebbekké válhatnak mint máskor. A producer szerint ezekkel a változókkal remekül eljátszhatnak és új narratívát hozhatnak létre. 

Az Anthem február 22-én jelenik meg a főbb platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)