Hirdetés

Anthem - elindult a publikus tesztszerver

|

A PC-s játékosok kipróbálhatják a téli esemény új tartalmait, mielőtt azok bekerülnének a játékba.

Hirdetés

Régóta szerette volna már elindítani a BioWare az Anthem tesztszerverét, hogy egy szélesebb körtől kaphasson visszajelzéseket az új tartalmak élesítése előtt. Most, közel kilenc hónappal a játék megjelenése után újra berúgják a PTS-t.

Hirdetés

Mindenki, akinek megvan a játék PC-s változata vagy az Origin Access előfizetője, letöltheti a különálló klienst, és belekóstolhat az Icetide-ba, az Anthem téli eseményébe. Mint azt a picit lejjebb megtalálható videóben is láthatjátok, mindnet hó fed, a tavak befagytak, és új veszélyek leselkednek Bastion lakóira. Elérhető a Tyrant Mine Stronghold, melynek teljesítésével téli témájú jutalmakra beváltható kristályokat is szerezhetünk, illetve bekerült a Freelancer Time Trial, melynek köszönhetően versenyezhetünk pajtásainkkal. 

A PTS november 11-éig lesz nyitva. Bár az éles szerveren használt karaktereket, cuccokat nem lehet átvinni, mindenki 30-as szinten kezd, és bármely javelint választhatjuk. A klienst keressétek az Originen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)