Hirdetés

Anthem - akár a játék utolsó küldetésébe is bedobhat a quickplay

|

Van egy kis hiba a rendszerben, ami nem csak a spoilerek miatt kellemetlen.

Hirdetés

Hivatalosan csak 22-én jelenik meg az Anthem, de az Origin Access Premier előfizetők a teljes változattal, az Origin Access Basic és az EA Access előfizetők pedig egy 10 órás, korlátozott kiadással játszhatnak.

Hirdetés

Alapvetően nincs sok bug a játékban, de ami van, az igen kellemetlen. Több játékos is jelezte, hogy amikor a quickplay lehetőséget választva akart játszani, egy random küldetésben találta magát, mely sokszor messze az ő szintje fölötti fejlettséget igényelt volna. Volt, aki annak ellenére, hogy még csak 3-as szintű, az utolsó misszióban találta magát, és nem tehetett sok mindent. Ben Irving, a játék vezető producere elmondta, hogy tudnak a bugról.

Mások azt jelezték, hogy az életerő véletlenszerűen csökken, ami a fejlesztők szerint csak látszólag van így, a felhasználói felület tréfálkozik, de néhányan meggyőződéssel állítják, hogy a hiba karakterük egészségére is komoly negatív hatást gyakorol.

Szintén kellemetlenséget okoz, hogy ha valaki egy küldetés végeztével a földön fekszik, nem kap jutalmakat. Mark Darrah reagált erre, és sajnos egyelőre nincs megoldás.

Az eddig ismert, nagyobb hibákról ebben a Reddit-posztban lehet olvasni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)