Hirdetés

Anthem - nem marad ki a raidekből, akinek nincs elég haverja

|

Vannak olyan játékok, ahol csak egy előre összeállított csapattal lehet raidezni. Az Anthemben a játék is kereshet nekünk társakat.

Hirdetés

A raidek általában a játékok legkeményebb kihívásai, melyek folyamatos odafigyelést és hatékony csapatmunkát igényelnek. Összeszokott játékosokkal a legjobb őket lenyomni, de nem mindig szükséges, hogy mindenki ismerje egymást.

Hirdetés

A legtöbb játékban most már van raid matchmaking, így nem maradunk ki a nagy csapatos aktivitásokból, ha nincs elég, az adott játékkal játszó pajtásunk. Mark Darrah vezető producer megerősítette, hogy az Anthemben is lehet társakat keresni minden tevékenységhez. Lesznek olyanok (pl. a strongholdok), ahova nem lehet 4-nél kevesebb játékossal menni, de a csapat nem szerette volna, hogy bárki bármiből kimaradjon.

A Destiny 2-ben, amihez elég sokszor hasonlítják a BioWare közelgő játékát, nincs konkrét matchmaking a raideknél, csak egy Guided Games nevű funkció, ami messze nem az igazi. A Destiny 2 érdekében reméljük idővel bekerül, még mielőtt a közönség áttér az Anthemre, de ha nem, hát nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)