Hirdetés

Megbolondult a Reddit, teljesen összezavarodtak a The Division 2 és az Anthem rajongók

|

Nagy meglepetés fogadta a loot shooter műfaj rajongó fórumozókat.

Hirdetés

A Fehér Ház helyett a Tarsis erődben találkoztak ma a Division ügynökei, Washingtont pedig ellepték a páncélban repkedő Freelancerek.

Hirdetés

Na jó, ennyire azért nem durva a helyzet, de a subredditek moderátorai mókáztak egy kicsit, és az Anthem oldalán a The Division 2 borítója, míg a Ubisoft játékának fórumán az Anthem logója fogadta a fórumozókat, akik egy pillanatra nem nagyon értették, hogyan keveredtek rossz helyre.

Természetesen a posztok is megszaporodtak, a Division rajongók guide-ok helyett "no endgame... Please fix Bioware" bejegyzésekkel bombázzák az oldalt. Nyugi, holnapra valószínűleg helyreáll a rend, de néhány mini-szívrohamot azért valószínűleg átéltek páran.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)