Hirdetés

Anthem - új beállítási lehetőségekkel változtathatunk a repülésen és az úszáson

|

A demóban elég kevés lehetőségünk volt az irányítás finomhangolására, de a teljes verzióban ez már nem így van.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben, hónapokban rengeteg új részletet megtudtunk az Anthemről, amit az Origin Access tagjai már játszhatnak, de a hivatalos megjelenésre még várnunk kell néhány napot. Továbbra is szállingóznak az új információk a játék kapcsán, így most például az irányításról tudtunk meg egy-két érdekességet.

Hirdetés

A BioWare új kalandjában nemcsak a szárazföldön fogunk szaladgálni és lövöldözni, hanem gyakran előfordul majd, hogy úsznunk vagy épp repülnünk kell. A demó PC-s változatában elég nehézkes volt az egérrel irányítani karakterünket a vízben és a levegőben, viszont a jelek szerint a fejlesztők betettek néhány apróságot, amelyekkel javíthatunk a helyzeten.

A Flight Sensitivity és a Swim Sensitivity segítségével az egér érzékenységét módosíthatjuk. A Flight Mouse Precisionnel és a Swim Mouse Precisionnel azt állíthatjuk be, hogy mennyire legyen precíz a kurzor. A Flight Mouse Response, illetve a Swim Mouse Response lehetőségekkel pedig változtathatunk karakterünk fordulási sebességén. Remélhetőleg így már kevesebb játékos fog ügyetlenkedni repülés vagy úszás közben.

Ti játszotok már az Anthemmel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)