Hirdetés

Anthem - közelebb áll a Star Warshoz mint a Mass Effecthez

|

A BioWare megosztott néhány részletet a készülő alkotásról, ami alapján könnyebben be tudjuk azonosítani a műfaját.

Hirdetés

Eléggé ledübbentünk, amikor a Dragon Age és Mass Effect szériákkal híressé vált stúdió egy vadonatúj IP-t jelentette be az idei E3-on. Az Anthem koncepciója nagyon érdekesnek tűnik, de nem pont olyan sci-fi játék lesz, ahogy azt a trailerből gondolnánk.

Hirdetés

A BioWare feje, Aaryn Flynn egy interjúban beszélt a készülő alkotásról, amire szerinte leginkább a "science fantasy" jelző illik. Elmesélte, hogy a Mass Effect egy vérbeli, hardcore sci-fi volt, de az Anthem sokkal inkább a Star Wars-hoz vagy a Marvel univerzumhoz fog hasonlítani.

Itt persze nem arra kell gondolni, hogy fénykardos, jelmezes fickók ugrálnak majd mindenfelé, sokkal inkább arra gondolt, hogy egy csomó menő dolgot látunk majd a játékban, de azok nem feltétlenül lesznek megmagyarázva, tudományos tényekkel alátámasztva.

Szerintetek probléma ez, vagy egyáltalán nem lényeges, ha élvezhető a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)