Hirdetés

Anthem - a megjelenésre berakják a sprintelést

|

A BioWare meghallotta a játékosok kérését és orvosolják a problémát.

Hirdetés

Döcögősen, de végül a játékosok kipróbálhatták az Anthemet egy VIP demó erejéig, amelyből sokan leszűrhették, hogy milyen is lesz a projekt. A fejlesztők persze szívesen vesznek minden visszajelzést a játékkal kapcsolatban, ennek köszönhetően kerül be például egy közösségi hely, valamint még egy, a kipróbálható verzióból kimaradt funkciót hozzá fognak adni.

Hirdetés

Sok játékos találta bosszantónak, hogy a karakterek milyen lassan mozogtak a központi részen, Fort Tarsison, ráadásul dedikált sprintgomb hiányában a távolabb lévő területeket egy hosszabb sétával lehetett csak elérni. A fejlesztők pedig vették a célzást. A BioWare-es Casey Hudson a GamesRadarnak nyilatkozva árulta el, hogy eredetileg szerettek volna sprint-funkciót rakni Fort Tarsison belül, de különböző okok miatt ez végül kimaradt a demóból. Szerencsére a végleges változatból már nem fog hiányozni - erősítette meg Hudson. 

Sprintre a következő hétvégi demóban sem számíthatunk Fort Tarsisban, viszont amikor február 22-én megjelenik az Anthem PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, akkor már igen. Ti hiányoltátok ezt a lehetőséget?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)