Hirdetés

Anthem - az egyik Doctor Who szereplő is szinkronizál benne

|

A BioWare akció-szerepjátékának hivatalos honlapjáról kiderült pár részlet arról, hogy mely színészek kölcsönzik hangjukat az Anthem szereplőinek.

Hirdetés

Veszettül közeledik az Anthem megjelenése és bár az eddigi tapasztalatok alapján még van mit kijavítania a BioWare-nek, azonban a játék nagyon ígéretesnek tűnik, ahogyan azt Kaci livestreamje is bizonyítja. A látvány és a játékmenetbeli lehetőségek mellett a szinkroncsapat is hozzáteszi majd a magáét, hogy pozitív legyen az összkép. 

Hirdetés

A megjelenéshez közeledve a BioWare producere, Caroline Livingstone egy hivatalos blogposztban leplezte le a játék néhány szinkronizáló színészét. Köztük van Catherine Tate (Doctor Who, A hivatal) is,  aki egy Max nevű üzletasszonyt tolmácsol nekünk, aki kártyajátékon nyer egy bárt: 

Annie Wersching (The Last of Us, 24, Runaways) egy tapasztalt Corvus ügynököt, Tassynt szólaltatja meg, akinek Tarsis-szerte vannak kapcsolatai. 

A TJ Ramini (24, Star Wars: Battlefront II, The Walking Dead: Michonne) által szinkronizált Owen Corley egy hihetetlenül tehetséges cypher, akit sűrűn bajba sodor a kalandvágya és a túlzott önbizalma, de ezek segítenek kijönni is belőlük. 

Rochelle Neil (The Terminator) Faye nevű karaktere egy olyan Freelancer, akit mindenki szeretne a csapatában tudni, nagyon hasznos társnak ígérkezik: 

A játékos hősének férfi orgánumát Ray Chase (Fallout 76, Super Smash Bros. Ultimate, Pathfinder: Kingmaker, The Walking Dead: The Final Season) kölcsönzi...

Míg a női hangot Sarah Elmaleh-nek (Gone Home, For Honor, Pyre) köszönhetjük: 

A Shaper relikviák zseniális és vakmerő kutatóját, Matthiast egy sokoldalú színész, Vik Sahay (Chuck, This is Wonderland) kelti életre: 

Végül nem mehetünk el szó nélkül a Brooklyn Nine-Nine-ból is ismert Joe Lo Truglio mellett sem, aki egy keményen dolgozó mosodai munkásért, Neesonért felel, akinek minden vágya, hogy a Freelancerek közé tartozhasson: 

Ha kíváncsiak vagytok még több színészre, a hivatalos honlapon több karakterleírást is találtok. Az Anthem megjelenése február 22-én esedékes PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)