Hirdetés

Anthem - késni fognak a nagyobb tartalmak és újítások

|

Többek közt a nagy sztori esemény, a Cataclysm is csúszni fog.

Hirdetés

A BioWare csapata tegnap a /r/AnthemTheGame subredditen beszélt a játék sorsáról és a rövid-középtávú terveikről. A legkevésbé örömteli ezek közül, hogy több nagy tartalmi csomag megjelenése is odébb került.

Hirdetés

A fejlesztők elmondták, hogy az elmúlt 10 hétben folyamatosan figyelték a játékosok visszajelzéseit, és rengeteg kritikát a szívükre vettek. Keményen dolgoznak a hibák javításán, és most számukra az a legfontosabb, hogy az alapjátékot rendbe tegyék.

"A vártánál több problémát kell helyretennünk, és több dolgot kell fejlesztenünk. Jelenleg ez a legjobb, amit tehetünk a játékért, ez azonban azt is jelenti, hogy néhány dolgot el kellett halasztanunk."

A késésre ítélt feature-ök és tartalmak listája:

- Mastery System
- Guilds
- Legendary Missions - Phase II
- Weekly Stronghold Challenge
- Leaderboards
- Freeplay Events
- Cataclysm

Leginkább az utóbbi a fájó pont, mivel az a sztori egy új fejezetét nyitotta volna meg, és rengeteg tartalmat és új lootot hozott volna.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mi mikor jön, de azt igen, hogy a BioWare el fog indítani egy PC-s tesztkörnyezetet, ahol megjelenés előtt lehet majd próbálgatni a még fejlesztés alatt álló újdonságokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)