Hirdetés

Anthem 2.0 - teljesen újraépíti a BioWare az egész játékot

|

Állítólag a BioWare nem adja fel, mindkét stúdiója azon ügyködik, hogy az Anthemet az alapjaitól kezdve újraalkossák.

Hirdetés

Egy ideje csend van az Anthem körül, amit csak néha tör meg egy-egy vezető távozásáról szóló hír. Mivel szépen lassan elszállingóznak a projekt élén állók, ezért joggal gondolhatnánk azt, hogy az EA és a BioWare elkönyvelte a meglehetősen gyengére sikerült játékot a veszteség listán és inkább az olyan, nagy népszerűségnek örvendő címeikhez térnek vissza, mint a Dragon Age vagy a Mass Effect. Noha ezen két sorozat következő részén is dolgoznak, de belsős információk szerint hatalmas csapatot állítottak rá arra, hogy az Anthemet élvezetesebbé varázsolják.

Hirdetés

Kotaku három, a BioWare berkein belül dolgozó forrástól is azt az értesülést kapta, hogy a BioWare edmontoni és texasi stúdiója is azon dolgozik, hogy teljesen az alapokig lebontsák a játék mechanikáit és egy új módon építsék újra őket. A projekt nem kis vállalkozás, a belsős körökben csak Anthem 2.0-ként vagy Antem Nextként emlegetik, és olyan mértékű újragondolást szeretnének megvalósítani, amilyen a No Man's Sky vagy a Destiny esetében történt. 

"Néhány hónapot azzal töltöttünk, hogy lecsupaszítottuk az Anthemet és megnéztük, hogy miket kell megváltoztatni a játék alapjaiban. Az azóta eltelt pár hónapban pedig azon dolgoztunk, hogy újraépítsük."

- mondta el az egyik forrás. Szavait alátámasztja a cégtől azóta távozott Chad Robertson blogposztja, melyben arról ír, hogy a játékban működő rendszerek újragondolást és újradolgozást kívánnak, melyen nagy erőkkel dolgoznak. 

Egy másik forrás egy olyan konkrét változtatásról beszélt, mely szerint elhagyják azt az elemet, hogy minden küldetés után vissza kelljen menni Fort Tarsisba, de alapvetően azt is újragondolják, hogy mit jelent egy küldetés a játékban. Még a tesztelések futnak az Anthem Nexten úgyhogy sok konkrétumról egyelőre nem tudtak beszámolni. 

A megszellőztetett információkat sem az EA, sem a BioWare hivatalos képviselője nem erősítette meg, de mi reméljük, hogy hitelesek és az Anthemnek is sikerül olyan életutat bejárni, mint a No Man's Skynak, mivel rejlik benne potenciál. Mi a megjelenéskor így láttuk a játékot, csak reménykedni tudunk, hogy sikerül megmenteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)